Lækker luksusvilla Engelundsvej 73 Viby J.

SOLGT 2017-04-01

Super lækker og dejlig luksusvilla på 183 kvadratmeter fra 2010 i VIby J. Engelundsvej 73 er adressen og for kort tid siden blev det sidste hus på vejen færdigetableret. Der er en sund grundejer- og parcelejerforening med sund økonomi og gode forhold. Der er gulvvarme i hele huset, som gør, at man slipper for radiatorer, hvilket gør hygiejnen perfekt, da rengøring kan udføres nemt og effektivt. Det giver er en hel speciel atmosfære i huset, som også suppleres af genveksanlægget som giver frisk luft døgnet rundt. Stengulvet i køkkenet sammen med stenbordpladerne gør, at man sagtens kan lege med maden i køkkenet og konen bliver ikke sur, hvis man spilder lidt rødvin på bordpladen eller på gulvet.
Terassen er placeret perfekt, med et super dejligt og lunt hjørne som holder varmen i læ og med sol til langt hen på aftenen, så du kan nyde aftensmaden efter en lang arbejdsdag.

De to badeværelser med brusebad gør, at der er aldrig er kø og det er nemt at komme ud af døren om morgenen. Det er et fantastisk hus med rigtig mange muligheder. Det skal ses!

Der er en fantastisk lækker natursti ned til Brabrand Sø og se den lille bæk, som løber i nærheden af huset.

Hvad siger andre om huset

Det er et stille og roligt område, hvor man kan være i fred.

Kontakt

Kontakt mig gerne hvis du har brug for mere information.

VH. Gregers Nowak.

Last modified
2018-03-19